​VV-Auto Group – Volkswagen Transport­bilar

www.volkswagen-hyotyautot.fi

Obs! Förmånssamarbetet mellan VV-Auto och SLC upphör från 1.1.2019.

SLC har ingått ett nationellt samarbete med VV-Auto Group, som erbjuder SLC:s medlemmar i lokalavdelningarna och skogsvårdsföreningarna rabatt på Volkswagen Transportbilar.

Under 2018 erbjuder VV-Auto SLC-medlemmar 2 % köpförmån på Volkswagen Transportbilar av modell Amarok, Caddy, Transporter och Crafter. Rabatten ges på bilmodellens bilskattefria rekommenderade återförsäljningspris vid leveranstidpunkten. Rabatten beviljas på bilar som har beställts under samarbetsavtalets avtalsperiod (1.1-31.12.2018). SLC-medlemmar får prisrabatten utöver bilaffärers och importörers egna kampanjer.

Rabatten får man genom att vid köptillfället visa att man är SLC-medlem och uppvisa ett giltigt medlemskort. VV-Auto kontrollerar i samband med varje beställning att medlemskapet är i kraft.

Volkswagen Transportbilar har över 30 återförsäljare och 50 serviceställen i hela landet, även på Åland. 

Volkswagen är Finlands ledande transportbilsmärke och även valet för många lantbruksföretagare och skogsägare. Från det mångsidiga urvalet är det enkelt att hitta transportmodeller som passar för olika behov. Det breda urvalet av bilar kan man bekanta sig med på volkswagen-hyotyautot.fi.

Mera information:
www.volkswagen-hyotyautot.fi
Kontaktinformation till återförsäljarna.

Denna förmån lämpar sig även för skogsägarmedlemmar.

Meny