Pysseltävling 2017

Delta i pysseltävling och vinn ett gårdsbesök!

För att fira Finland 100 år vill vi på Nylands svenska producentförbund- SLC Nyland välkomna svenskspråkiga klasser i åk 1 - 6 i nyländska skolor att delta i en pysseltävling under höstterminen 2017. Klasserna från västra, östra och mellersta Nyland som skapar de mest uppskattade konstverken bjuds på ett besök till en äkta bondgård (ett besök + transport/ klass/ region).

Tävlingen går ut på att hela klassen i samarbete pysslar en modern bondgård eller en del av en modern bondgård. Med pyssel menas allt från teckningar till skulpturer, välj själv metoden som lämpar sig bäst för klassen. Man deltar i tävlingen genom att skicka en till tre bilder på konstverket och kontaktuppgifter med ort till adressen nsp@slc.fi senast 12.11.

Tre vinnare utses på Nyländska Bondedagen 21.11 där deltagarna får rösta fram en vinnare per region. Personalen på SLC Nyland vaskar fram de fem bästa konstverken per region och deltagarna på Bondedagen röstar fram vinnare bland dem.

Tidpunkterna och andra detaljer för gårdsbesöken överenskommes med vinnare. Tilläggsuppgifter: nsp@slc.fi eller +358 (0)9 601 588. Mer info om SLC Nyland: http://slc.fi/om-slc/producentforbunden/nyland

Med Vänlig Hälsning,

Bönderna i Nyland

#viskaparlandet

#bondenbehövs

#viätertillsammans

#närmat

#Finland100