Delikatessernas Finland

Närmatsevenemanget Delikatessernas Finland, som har uppnått stor popularitet under de senaste åren, ordnas även i år från torsdag till lördag den 3-5.8.2017 på Järnvägstorget i Helsingfors i samband med Syystober-evenemanget som lyfter fram inhemsk öl. Delikatessernas Finland & Syystober ordnas på Järnvägstorget i Helsingfors från torsdag till lördag 3–5.8.2017. Delikatessernas Finland, som är ett evenemang för finländska produkter och råvaror, är i år en del av det officiella Finland 100 -programmet. 

Små och medelstora företag i livsmedelsbranschen och även organisationer som arbetar med högklassiga finländska råvaror medverkar som utställare. På evenemanget kan utställarna sälja, bjuda på smakprover och förevisa exempelvis närproducerade finländska delikatesser, intressanta nyheter, trendiga ekoprodukter eller finländsk traditionell mat. På ölevenemanget Syystober är mattemat högklassig finländsk streetfood och inhemska bryggeriprodukter. Programutbudet på estraden är som vanligt rikligt.

Delikatessernas Finland är öppet:
torsdag 3.8.2017 kl. 16.00 –20.00
fredag 4.8.2017 kl. 10.00–20.00
lördag 5.8.2017 kl. 10.00–19.00.
Syystober-restaurangområdet är öppet varje dag till klockan 01.00.

Båda evenemangen har gratis inträde för besökare. 

Delikatessernas Finland ordnas för sjunde gången 2017.  

Som huvudarrangörer och sammankallare av samarbetsparter fungerar Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter MTK, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC, Aktasmak.fi, Lammin Sahti och Småbryggeriernas förbund. 

Mera information om evenemanget:  
https://www.mtk.fi/delikatessernasfinland/
https://www.facebook.com/HerkkujenSuomi/

Tilläggsinformation om evenemanget och bokning av utställningsplats ger Kimmo Härkönen tel. 040 524 4363, e-post kimmo.harkonen@jarjestys.fi (på finska). 

För mera information på svenska 
- SLC:s informatör Mia Wikström, 050 355 3213 eller mia.wikstrom@slc.fi

Delikatessernas Finland Marknadsföringsbrev 2017

För mera information på svenska: