​Sokos Hotels

Kampanjkod för bokningFör att se detta måste du logga in.
Boka härFör att se detta måste du logga in.
Flyer om hotellförmåner 2024För att se detta måste du logga in.


Sokos Hotellen erbjuder SLC:s medlemmar månadsvis varierande förmåner för hotellövernattningar på fritiden. Det breda nätet av inkvarteringsalternativ erbjuder möjlighet till både en aktiv semester och möjlighet att skämma bort dig själv.

Det finns över 50 hotell på 28 orter i Finland samt utomlands Sokos Hotel Viru i Tallinn samt i St. Petersburg Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky och Solo Sokos Hotel Palace Bridge med spatjänster.

Via länken ovan hittar du mera information och den gällande kampanjkoden genom att logga in med din SLC-medlemsnummer. Prisförmånen gäller enbart för bokningar som görs online via Sokos Hotels nättjänster.

För att öka flexibiliteten för kunderna krävs inte längre förskottsbetalning för bokningar. Detta gör att du kan planera och boka din fritidsresa till förköpspriset i god tid.

För att använda förmånen:

  • Gå till Boka här-knappen på denna webbsida.
  • Fyll i den information som behövs för bokningen i bokningssystemet samt den giltiga kampanjkoden. Då visas de tillgängliga priserna och du kan kontrollera din bokningsinformation samt boka inkvarteringen.
  • Bekräftelsen för bokningen sänds till din e-post.
  • När du checkar in på hotellet ombes du visa upp ditt SLC-medlemskort.

Mer från SLC