Tallink Silja

www.clubone.fi

Tallink Silja och Club One erbjuder Dig som SLC-medlem chansen att bli Club One-medlem kostnadsfritt, direkt på stamgästprogrammets mellersta Silver-nivå. Till förmånerna på Silver-nivån hör bl.a. t.o.m. 20 % grundrabatt på vissa av våra normalprissatta produkter.

Närmare information om stamgästprogrammet och förmånerna på www.clubone.fi

Bli Club One-medlem nu på adressen www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Ifall du redan är Club One-medlem, så fortsätter ditt nuvarande stamgästnummer att gälla. Om du är medlem på Bronze-nivå, så flyttar vi upp dig till Silver-nivå. Meddela ändå ditt stamgästnummer, att du är medlem i föreningen/förbundet och avtalsförmånsnummer till adressen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, så registrerar vi dig som avtalsförmånskund och skickar dig ett Silver-kort ifall det behövs. Vänligen observera att förmånen är personlig och kan användas bara en gång. Silver-nivån gäller 12 månader, mer information om nivåkriterier www.clubone.fi.

Vid anslutning, använd SLC:s avtalsförmånsnummer: 95496.

Prisuppgifter och bokningar: Tfn 0600 152 68 mån-fre 8-21, lör 9-18, sön 10-18(1,74 €/besvarat samtal + alltid lna/msa).

Rätt till ändringar förbehålls.

http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/formaner-pa-avtalskundernas-fritidsresor

Denna förmån lämpar sig även för skogsägarmedlemmar.

​Grupp- och seminarieresor

Tallink Silja har ett bra urval av gruppresor. Kanske ni har planer till kommande seminarium, utställningar.? Dessa lyckas bra och prisvänligt ombord på våra fartyg. Alternativt hotellpaket till Tallinn.

Återkom gärna med offertförfrågan

  • SLC - Tallink Silja

    Tallink Silja

Mer från SLC