Agrolink - starthjälp och fågelskrämmor

shop.agrolink.net
SLC:s rabattkodFör att se detta måste du logga in.


Agrolink Ab erbjuder effektiv starthjälp samt fågelskrämmor och gasolkanon till rabatterat medlemspris till SLC-medlemmar.

Multifunktionsstarthjälp - 15 % rabatt

Multifunktionshjälpen Finpower ePower-82 startar upp till 8 liters V8-motorer och är en liten räddare i nöden när batteriet i bilen, båten, motorcykeln eller gräsklipparen är slut och inte orkar få igång motorn. Du slipper bli ståendes med en bil som inte startar eller med en tom mobiltelefon när du behöver den som mest. Denna kraftiga men lilla startbooster, som väger endast 0,6 kg, är så kraftfull att den klarar upp till 30 hjälpstarter innan den behöver laddning.

Medlemsrabatt för SLC-medlemmar Finpower ePower-82: - 15 % på normalpris 195 euro. I medlemserbjudandet ingår även gratis frakt till närmaste postkontor vid köp av denna starthjälp.

Fågelskrämmor och gasolkanon - 15 % rabatt

Från 2020 erbjuds som ny medlemsförmån ett urval fågelskrämmor i form av drakar med teleskopspö och jordspett eller gasolkanon med inbyggd timer till -15% (gäller ej för kampanjpriser). I medlemserbjudandet ingår även gratis frakt till närmaste postkontor vid köp av dessa produkter.

Följande produkter berättigar till – 15 % rabatt:

- Drake med 6 m spö (fast topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 7 m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 8m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 9m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Gasolkanon med inbyggd timer, ZonEL08. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

Dessa produkter kan beställas till rabatterat pris från Agrolink per telefon 06 347 5800 eller e-post info@agrolink.net eller köpas i Agrolinks webbutik. I samband med köpet ska du uppge rabattkoden.

Denna förmån lämpar sig även för skogsägarmedlemmar.

Mer från SLC