Agrolink - redskap och tillbehör till gården

shop.agrolink.net
SLC:s rabattkodFör att se detta måste du logga in.

Agrolink Ab erbjuder olika redskap och tillbehör till gården till rabatterat medlemspris till SLC-medlemmar, bl.a. effektiv starthjälp, fågelskrämmor och gasolkanon samt HokoEX för bekämpning av fluglarver.

Multifunktionsstarthjälp - 15 % rabatt

Multifunktionshjälpen Finpower ePower-82 startar upp till 8 liters V8-motorer och är en liten räddare i nöden när batteriet i bilen, båten, motorcykeln eller gräsklipparen är slut och inte orkar få igång motorn. Du slipper bli ståendes med en bil som inte startar eller med en tom mobiltelefon när du behöver den som mest. Denna kraftiga men lilla startbooster, som väger endast 0,6 kg, är så kraftfull att den klarar upp till 30 hjälpstarter innan den behöver laddning.

Medlemsrabatt för SLC-medlemmar Finpower ePower-82: - 15 % på normalpris 195 euro. I medlemserbjudandet ingår även gratis frakt till närmaste postkontor vid köp av denna starthjälp.

Fågelskrämmor och gasolkanon - 15 % rabatt

Ett urval fågelskrämmor i form av drakar med teleskopspö och jordspett eller gasolkanon med inbyggd timer erbjuds medlemmar till -15% (gäller ej för kampanjpriser). I medlemserbjudandet ingår även gratis frakt till närmaste postkontor vid köp av dessa produkter.

Följande produkter berättigar till – 15 % rabatt:

- Drake med 6 m spö (fast topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 7 m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 8m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Drake med 9m spö (roterande topp) och jordspett. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

- Gasolkanon med inbyggd timer, ZonEL08. Läs mer om produkten på shop.agrolink.net

HokoEX 5 kg för bekämpning av fluglarver -15 % rabatt

Som ny medlemsförmån 2022 ges -15 % rabatt på HokoEX 5 kg för bekämpning av fluglarver.

HokoEx bekämpar långsiktigt och effektivt flugor genom att hindra fluglarvernas utveckling till färdiga flugor. Larverna dör inte direkt, men flugans livscykel avbryts. Att använda HokoEx i boxarna, gödselgångarna och på gödselstacken är ett bra sätt att effektivt och långsiktigt bekämpa flugor. 5 kg räcker för behandling av 200 kvadratmeter.

Beställ produkterna direkt från Agrolink

Dessa produkter kan beställas till rabatterat pris från Agrolink per telefon 06 347 5800 eller e-post info@agrolink.net eller köpas i Agrolinks webbutik. I samband med köpet ska du uppge rabattkoden.

Denna förmån lämpar sig även för skogsägarmedlemmar.

Mer från SLC