​Hankkija Oy

www.hankkija.fi


Hankkija erbjuder SLC-medlemmarna en medlemsrabatt på 10 procent för det ikraftvarande priset på motorsågar och -kedjesågar, reserv- och tilläggsdelar för dessa samt på utrustning för skogshuggare. Rabatten ges fr.o.m. 2019 på normala priser (ej på rabatterade priser). Medlemsförmånen fås i Hankkija-affärerna. 

Villkor för förmånen:

1) För att få ta del av medlemsförmånen ska man meddela försäljaren om sitt SLC-medlemskap (producentförbund eller skogsvårdsförening) så att försäljaren i butiken kan registrera dig i MTK/SLC-rabattregistret. Styrk samtidigt ditt medlemskap genom att uppvisa ditt SLC/SVF-medlemskort

2) Om du inte från tidigare har ett Hankkija-kundnummer ska du be att försäljaren ger dig ett Hankkija-kundnummer, som du behöver för att kunna utnyttja rabatten. Du kan även enkelt själv på förhand registrera dig i Hankkijas kundregister och få ett Hankkija-kundnummer som du behöver för rabatten. 

3) Efter registreringen kan medlemsförmånen utnyttjas genom att meddela Hankkija-kundnumret vid kassan och genom att visa upp ditt giltiga SLC/SVF-medlemskort. Vid faktura- och leveransköp eller köp från webbshopen registreras rabatten alltid automatiskt i samband med inköpet. 

Denna förmån passar även skogsägarmedlemmar.

För en ny jordbruksföretagare som gjort generationsväxling under 2019 eller senare erbjuder Hankkija ett presentkort på 100 euro till företagets nätbutik. Läs mera här.

Meny