SLC och LF söker kanslist

SLC - Annons 110X125 Slc Soker Kanslist 2017 10

Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC) är en intresseorganisation för lantbrukssektorn med aktiva förbund i Svenskfinland. SLC är även utgivare av tidningen Landsbygdens Folk. 

Då vår nuvarande kanslist efter många års trogen tjänst går i pension söker vi från och med 1.1.2018 en ny kanslist som har en positiv inställning, tar initiativ, är smidig, har organiseringsförmåga, och som trivs med nya uppdrag. Tjänsten är placerad på SLC:s centralkansli i Helsingfors.

Arbetsuppgifterna på vårt kansli är mycket varierande och detta ser du som en intressant utmaning. Kanslisttjänsten innefattar traditionella kansliuppdrag samt uppdatering av register och andra administrativa frågor. Tjänsten kan även innefatta skötsel av olika ekonomiska ärenden och arbete med organisationens olika informationskanaler, material och produkter (broschyrer, webb, tidningen).   

Vi förutsätter att du har god datorvana och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och finska. Andra språkkunskaper ses som en merit. Kännedom om bildbehandling, layout etc. är kunskaper som även beaktas vid anställningen. 

Tilläggsinformation fås, och ansökan med löneanspråk samt CV tas emot av verksamhetsledare Jonas Laxåback (jonas.laxaback@slc.fi, tfn 040 940 2734). Din ansökan behöver vi senast den 30.10.2017.

Mer från SLC