PRESSINBJUDAN: Inbjudan till Finlands presskonferens på Grüne Woche 2019-mässan

SLC - Igw Banner 201811112

Finland är partnerland på Grüne Woche-mässan den 18-27.1.2019 i Berlin. Välkommen att höra mera om partnerlandssamarbetet, bekanta dig med Finlands avdelning och mässprogram samt träffa de finländska företag som deltar som utställare i mässan. Presskonferensen hålls i mässcentret MesseBerlin i Finlands hall 10.2. torsdagen den 17.1.2019 kl. 15-17.

Anföranden under presskonferensen hålls av:

• Jari Leppä, jord- och skogsbruksminister

• Juha Marttila, ordförande för Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter MTK

• Mats Nylund, ordförande för Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC.

 Efter anförandena finns det möjlighet till intervjuer och att bekanta sig med den finländska avdelningens företag och vad de erbjuder mässbesökarna. Presskonferensen tolkas från finska till tyska.

 Representanter för finländsk media kan akreditera sig till mässan direkt via anmälningsformuläret till presskonferensen. Genom akrediteringen får medias representanter även inbjudan till Grüne Woche-mässans öppningsseremoni där Finland som partnerland presenterar sig för den internationella publiken i CityCube i Berlins mässcentrum den 17.1 kl. 18.00.

Förhandsanmälan senast 15.1 via anmälningslänken:   

Varmt välkommen!

SLC, MTK

Tilläggsinformation:

Information om alla medverkande utställare och företag samt programmet på Finlands mässavdelning finns på Finlands evenemangswebbsida www.ausderwildnis.fi.  

Tilläggsinformation om Grüne Woche-mässan: www.gruenewoche.de.    

Mia Wikström 
Kommunikationschef
Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC r.f.
mia.wikstrom@slc.fi
+358 50 3553213

Mer från SLC