PRESSINBJUDAN: Skogsvaldebatt 8.4 kl. 15 i Vasa

SLC - 5 Planta

Medias representanter inbjuds till
Skogsvaldebatt 8.4 kl. 15 i Vasa

Måndagen den 8.4 kl. 15.00 är det möjligt att känna riksdagsvalskandidater från olika partier på pulsen i en valdebatt om det finländska skogsbruket. Valdebatten ordnas av SLC i samarbete med Skogsvårdsföreningen Österbotten och Österbottens svenska producentförbund ÖSP på Yrkesakademin i Vasa. 

I valdebatten som har temat skogsbruk och klimatfrågor debatterar följande riksdagskandidater: Victor Kock (sdp), Risto Lahti (centern), Tuula Närvä (gröna), Niclas Sjöskog (sfp), Lisen Sundqvist (vf) och Anita Viik-Ingvesgård (kd). Debatten, som leds av SLC:s skogsombudsman Anders Portin, är öppen för alla intresserade åhörare. Tillfället avslutas med kaffeservering kl. 17.

Tid: måndagen den 8.4 kl. 15.00-17.00

Plats: Yrkesakademin i Vasa, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 Vasa

Inför vårens riksdagsval lyfter SLC via kampanjen ”6 orsaker att stöda finländskt skogsbruk” fram Finlands klimatsmarta, hållbara skogsbruk som ger välfärd till hela landet. Kandidater har även möjlighet att via SLC:s skogskampanj certifiera sig som en skogskandidat på SLC:s kampanjsida https://slc.fi/skogsvalet19. Kampanjen syns även aktivt via de sociala medierna. 

Varmt välkommen!

Tilläggsinformation samt förhandsanmälan: 

Mia Wikström, SLC:S kommunikationschef, tfn 050 3553213, mia.wikstrom@slc.fi

Mer från SLC