Julklappstips i SLC shopen

Har du julklappsbekymmer? Hitta de perfekta gåvorna i SLC:s webbshop. Nu finns det flera produktnyheter att beställa till jul.
SLC - SLC produktbild 2021 12

Det finns T-skjortor med två olika tryck. T-skjortor i svart finns med trycket KEEP CALM AND LET FINNISH FARMERS GROW YOUR FOOD och T-skjortor i grått finns med det klassiska Bonden behövs-trycket. T-skjortorna är av klassisk unisex-modell av märket R-Collection och kostar 24 euro.

De populära babybodyna i vitt med det klassiska Bonden behövs-trycket finns igen i storlek 66–76 cm som passar 6–12 månaders baby. Bodyna är av ekologisk bomull och av märket BabyBugz. Pris 22 euro.

En annan nyhet är mössa i merinoull i rött eller grått, med märket #bondenbehövs. Mössan finns i en storlek och passar både damer och herrar. Mössan i merinoull transporterar bort fukt från huden, kan tvättas i maskin och är mjuk och varm. Tillverkad i Finland. Pris 30 euro.

I SLC shopen hittar du även de populära KEEP CALM tygkassarna samt böckerna Hellre bonde än jordbrukare, Honks utvalda och Förvaltning av enskilda vägar.

Produkterna kan beställas i SLC webbshopen på adressen slc.fi/shop, per e-post info@slc.fi eller per telefon 09 586 0460. Postningskostnader tillkommer enligt postens prislista. Vi behöver din beställning senast den 15 december för att du ska hinna få produkterna före jul.

Mer från SLC