Sprid julglädje - ge en immateriell julgåva från FFD

Nu kan du sprida glädje till dina nära och kära med en julgåva och samtidigt stöda en jordbrukarfamilj i ett utvecklingsland. Den finländska utvecklingsorganisationen Food and Forest Development Finland FFD, som stöder jord- och skogsbrukare och en livskraftig landsbygd, arbetar för att minska fattigdomen på landsbygden och förbättra matsäkerheten i utvecklingsländer.
SLC - Christmas campaign 2021 Swedish 3

FFD:s immateriella gåvor hjälper där nöden är som störst. Genom FFD:s immateriella gåvor kan du exemplevis ge utbildning inom lantbruk och stöda en småbrukares tillgång till kunskap genom utbildning i Tanzania eller Moçambique, ge tomatplantor åt småbrukare via FFD:s grönsaksprojekt i Tanzania eller ge skogsbruksutbildning i hållbart skogsbruk i Vietnam.

Genom din hjälp kan jord- och skogsbrukarfamiljer i utvecklingsländer utbilda sig, skicka sina barn till skolan, få en inkomst och mat på bordet.

FFD:s gåvoshop erbjuder flera olika alternativ för att stödja småskaliga producenter i utvecklingsländer och deras familjer, också hjälp med att tackla klimatförändringen. Bekanta dig och köp gåvorna i FFD:s gåvoshop.

Läs mer och stöd FFD på:
- www.ffd.fi/framsida
- www.ffd.fi/gavoshop

Mer från SLC