Tyck till om Framtidsodlarna – vinn #bondenbehövs mössa

Har du lyssnat på SLC:s poddserie Framtidsodlarna? Nu vill vi höra din respons om poddserien. Besvara enkäten senast den 5 mars och delta i utlottningen av en #bondenbehövs mössa.

I SLC:s poddserie Framtidsodlarna har lyssnarna under de tre säsongerna fått möta 30 växt- och grönsaksodlare, husdjursproducenter och skogsbrukare runt om i Svenskfinland. Genom poddserien har producenterna själva fått komma till tals i avslappnade samtal om den egna produktionens och gårdens framtid tillsammans med poddredaktör Jens Berg.

Nu vill vi gärna hör vad du som lyssnare tycker om poddserien. Vad har du fått ut av Framtidsodlarna och vad skulle du vilja höra mer om?

Bland alla som svarat på enkäten senast den 5 mars 2023 och ger sin feedback om Framtidsodlarna lottar vi ut tio röda #bondenbehövs beanie-mössor av skön merinoull (värde 30 €). För att delta i utlottningen behöver vi din e-postadress. Informationen används inte för marknadsföring eller andra ändamål utan endast för att ta kontakt med vinnarna.

Enkätens svarstid har upphört den 5 mars 2023 kl. 23.59.
Tack till alla som gav sig tid att svara på enkäten!

Mer från SLC