4-6.7 SLC deltar i Farmari-lantbruksutställningen i Seinäjoki

SLC - 610771292 farmari2024 olemmemukanaa4 1920x1080 h r

SLC deltar i Farmari-lantbruksutställningen som hålls den 4-6 juli 2024 i Seinäjoki, i området runt Seinäjoki Areena och Uimahalli-Urheilutalo. Besök oss i montern A376 inne i Seinäjoki Areenan.

Farmari-lantbruksutställningen är öppen:
to 4.7. klo 10-18
pe 5.7. klo 10-18
la 6.7. klo 10-17

Program på mässan:
SLC:s sakkunniga medverkar även i mässans program på Farmari-scenen:

  • torsdag 4.7 kl. 15.30 - 16.30, Farmari-lava:
    Finansiering av lantbrukets investeringar och dess generationsväxlingar – utmaningar och möjligheter och vad bör jag tänka på? SLC:s ordförande Mats Nylund medverkar
  • lördag 6.7 kl. 15.30 - 16.30, Farmari-lava: Morgondagens jordbrukare är branschens framtid. Hur attrahera, utbilda och behålla i branschen? SLC:s lantbrukspolitiskt sakkunniga Christoffer Ingo deltar i diskussionen som leds av verksamhetsledare SLC:s Jonas Laxåback.

I centrum står en kunnig och utvecklande bonde, som har förmågan att nätverka och söka information från många kanaler. Hur utvecklar man kompetensen hållbart och vad måste man kunna i framtiden för att klara sig? Framtidens kompetenskrav är höga, men hur gör man dem praktiskt användbara? Vad bär oss mot framtiden och hur utvecklar jag mig själv mitt i alla krav?

Läs mer om mässprogrammet på: https://www.farmari.net/ohjelma

5-6.7 MegaBoosti-projektet resa till Farmari och Farmi-fiesta
MegaBoosti -projektet ordnar en resa till Farmarimässan i Seinäjoki 5-6.7 i samarbete med SLC Nyland, MTK-Uusimaa och MTK Häme. I resan ingår även biljett till FARMIFIESTA. Mera information på slc.fi och anmälan på lyyti.fi.

5.7 SLC Unga & Maaseutunuoret goes FarmiFiesta
Kom med till Seinäjoki den 5 juli på FARMIFIESTA (K18) på OmaSp Stadium i samband med Farmari-mässan. Där uppträder bandet Steve ´n´ Seagulls, coverbandet Bilejuna och DJ-ikonen Darude. Carlsberg-baren är reserverad för Maaseutunuoret och SLC Unga under FARMIFIESTA. Som SLC-medlem får du inträdesbiljetten till FARMIFIESTA till rabatterat medlemspris 30 euro. Mera information om evenemanget och rabattkod

Mera info om Farmari-mässan på: www.farmari.net

Mer från SLC