5.7 SLC Unga & Maaseutunuoret goes FarmiFiesta

SLC - Farmifiesta webb

Kom och njut av julimånaden i Seinäjoki på OmaSp Stadium när FARMIFIESTA drar igång i staden den 5 juli i samband med Farmari-mässan. Under FARMIFIESTA uppträder bandet Steve ´n´ Seagulls, som blivit viralt, det lokala coverbandet Bilejuna och den globalt hyllade DJ-ikonen Darude. Carlsberg-baren är reserverad för Maaseutunuoret och SLC Unga under FarmiFiesta. Som SLC-medlem får du inträdesbiljetten till FARMIFIESTA till rabatterat medlemspris.

Evenemangsplatsen OmaSp Stadium bjuder på en idyllisk plats där man kan njuta av musik, sommar och människor, och inte minst av god mat och dryck.

Under FARMIFIESTA är Carlsberg-baren på OmaSp Stadium reserverad för Maaseutunuoret och SLC Unga. Kom med! Alla unga och ungt sinnade är välkomna. Åldern är endast en siffra som kontrolleras av ordningsvakten vid porten. Hela evenemanget är K18.

Om kvällen känns kort efter att konsertprogrammet är slut erbjuder Bilekortteli Kullervo (K22) och Taphouse (K18) i Seinäjoki gratis inträde för FARMIFIESTAs biljettinnehavare efter evenemanget (om du får plats!).

Det kommer förmodligen också att finnas gratis skytteltrafik mellan stadion och baren (i centrala Seinäjoki).

Program på FARMIFIESTA:
17.30 dörrarna öppnas
19.30 Steve ´n´ Seagull´s
21.00 Bilejuna
22.30 Darude
00.00 evenemanget avslutas

Plats: Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

Pris: FARMIFIESTAs inträdesbiljett, rabatterat (5 euro förmånligare) pris för SLC Unga och Maaseutunuoret: 30 €.
Köp din biljett till FARMIFIESTA på:

Ticketmasters webbSHOP

Rabattkod: SLC-UNGA2024

Mera information om evenemanger på FARMIFIESTAs webbsida.

Tilläggsinformation:
Christoffer Ingo, lantbrukspolitisk sakkunnig, tfn 040 5455472

******************

MegaBoosti-projektet resa till Farmari och Farmi-fiesta
MegaBoosti -projektet ordnar en resa till Farmarimässan i Seinäjoki 5-6.7 i samarbete med SLC Nyland, MTK-Uusimaa och MTK Häme. I resan ingår även biljett till FARMIFIESTA. Mera information på slc.fi och anmälan på lyyti.fi

Mer från SLC