Ny SLC-medlemsförmån: 40-70 procent rabatt på ATL, Lantmannen och Landpaketet digitalt

SLC har ingått ett nytt samarbete om medlemsförmåner med LRF Media. Genom samarbetet får SLC-medlemmar 40-70 procent rabatt på ordinarie prenumerationspriser för digitala prenumerationer av tidningarna ATL, Lantmannen och Landpaketet som innehåller LandLantbruk, LandSkogsbruk samt tidningen Land.

SLC - Untitled design 5

– SLC:s medlemmar vill gärna ta del av nyheter och information på svenska. Därför har SLC nu ingått ett samarbete med LRF Media som erbjuder rabatter på flera olika branschtidningar som kan vara intressanta för våra medlemmar, säger Mia Wikström, SLC:s kommunikationschef.

Tack vare att samarbetet gäller digitala prenumerationer kan prenumeranter i Finland enkelt läsa tidningarna på webben eller som e-tidning i mobilen, pekplattan eller på datorn. Det finns många olika prenumerationsalternativ som omfattar fem olika tidningar inom branschen.

Med oberoende nyhetsjournalistik profilerar ATL sig som lantbrukets främsta nyhets- och affärstidning i Sverige med vassa ekonominyheter för lantbruksföretagare. Lantmannen är magasinet för den professionella lantbrukaren där man möter duktiga kollegor som kan väcka inspiration. I Landpaketet ingår tidningarna Land Lantbruk, Land Skogsbruk och tidningen Land. Land Lantbruk är Sveriges största lantbrukstidning, och en etablerad källa till information, råd, tips och inspiration för dem som äger och brukar jord och skog. Land Skogsbruk är Sveriges största skogstidning för enskilda skogsägare. Tidningen Land lär ut och roar samtidigt som den har ett jordnära fokus när det gäller hus och trädgård, hälsa och mat, djur och natur.

Det svenska mediehuset LRF Media är ett dotterbolag till Lantbrukarnas Riksförbund LRF, som är SLC:s svenska systerorganisation som bevakar jord- och skogsbrukarnas intressen i Sverige.

Läs mera om de olika prenumerationsmöjligheterna och priserna på prenumerationssidorna som hittas på slc.fi/lrfmedia. Vid frågor om samarbetet går det bra att ta kontakt med SLC:s kansli till medlem@slc.fi eller per telefon till kommunikationschef Mia Wikström, tfn 050 355 3213.

Mer från SLC