Mavi: Ersättning för djurens välbefinnande får sökas fram till slutet av januari Förbindelse om ersättning för djurens välbefinnande får sökas i e-tjänsten Vipu fram till 31.1.2018. Ersättning för år 2018 kan sökas av alla nöt-,... Nyheter 23.01.2018
JSM: Gårdar med skördeproblem får stöd via energiskatteåterbäringen 2017 - ett extra EU-stöd på en miljon euro för förstörd höstsådd I regeringens tilläggsbudget hösten 2017 ingår ett anslag på 25 miljoner euro för stöd till jordbrukare. Stödet betalas ut genom systemet för återb... Nyheter 19.01.2018
18 jan. EU och Finland beviljar finländska jordbrukarna skördeskadeersättningar EU och Finland har hörsammat det finländska jordbrukets svåra ekonomiska situation som ytterligare förvärrats till följd av den exceptionellt regni... Pressmeddelanden 18.01.2018
JSM: Regeringen fastställde nationella jordbruksstöd 2018 Regeringen tog i dag den 18 januari beslut om de viktigaste nationella stöden till jordbruket och trädgårdsodlingen 2018. Till de stöd som regering... Nyheter 18.01.2018
JSM: Villkor, nivåer och maximala belopp för EU:s produktionskopplade bidrag 2018 godkända Den 18 januari godkände statsrådet villkor för de produktionskopplade bidrag som hänför sig till Europeiska unionens jordbruksstöd, beräknade enhet... Nyheter 18.01.2018
Lihan alkuperä kiinnostaa ravintolassa - vain harva uskaltautuu silti kysymään ääneen Lähes 80 prosenttia suomalaisista haluaisi tietää, mistä heidän ruokansa on kotoisin. Silti suurin osa kysyy vain harvoin tai ei koskaan...mukana m... 16.01.2018
JSM: Få frågar efter matens ursprung på restaurang - produktionslandet för rött kött intresserar mest Närmare 80 procent av finländarna önskar sig få veta var deras mat kommer från. Trots det ställer de flesta sällan eller aldrig frågor om matens ur... Nyheter 16.01.2018
Undersökning: Få frågar efter matens ursprung på restaurang Nästan 80 procent av finländarna vill veta varifrån maten på tallriken i restaurangen kommer i från, visar undersökning som Jord- och.... I kampanj... 16.01.2018
Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa Punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten. Maa- ja metsätalousministeriön kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta ruuan...Maa- ja met... 16.01.2018