Delta i höstens morgonkaffe för generationsväxlare

Under hösten bjuder Greppa generationsskiftet-projektet in både unga och äldre generationsväxlare till morgonkaffe, den första torsdagen varje månad fram till årsskiftet.

SLC - Generationsvaxlarnas morgonkaffe Kom med pa gemensamt morgonkaffe for dig som star infor en generationsvaxling ar mitt i den eller intresserad av temat

Träffarna hålls online via Teams, och varje tillfälle har ett specifikt tema. Ingen förhandsanmälan krävs – det är bara att dyka upp. Om du inte har möjlighet att delta i morgonkaffet kan du även se det i efterhand.

Koppla upp till kaffet här

Höstens teman:

5.9 kl. 09.00–09.45. Generationsväxling utan överlåtare med Hanna och Filip Ahlqvist samt Susann Rabb från ta hand om bonden.

3.10 kl. 09.00–09.45. Pappren I skick med Mikaela Strömberg-Schalin, jurist på Nylands Svenska Lantbrukssällskap

7.11 kl. 09.00–09.45. Generation, relationer och kommunikation med Maria Sundblom-Lindberg, familjeterapeut.

5.12 kl. 09.00–09.45. Finansiering av generationsväxling med Åsa Mattsson, kunddirektör för jordbruk på Pedersörenejdens Andelsbank och Maria Swanljung, finansieringschef Österbottens NTM-central.

Tidigare morgonkaffen

Om du vill läsa mer om generationsväxling hittar du allt material från Greppa generationsskiftet på på slc.fi/generationsvaxling eller på SLF:s webbplats.

Mer från SLC