BOOSTI Uusimaa-Nyland

Boosti Uusimaa-Nylands projekt för unga landsbygdsföretagare pågår åren 2020-2022

Boosti Uusimaa-Nyland är MTK Uusimaa och SLC Nylands gemensamma projekt för unga på landsbygden.

Målet med projektet är att upprätthålla och förbättra kunnande bland unga landsbygdsföretagare. Projektets verksamhet följer fotspåren av föregående Boosti lantbruksföretagares projekt.

Projektets huvudteman

Projektet har två huvudteman: Vidareutveckla lantbruksföretaget och bygga nätverk och hela projektet betonar genomgående temat välmående. Evenemangen består av olika skolningstillfällen, att lära sig nytt, nätverka och ha roligt tillsammans.

Målet med projektet är att ge unga landsbygdsföretagare stöd och verktyg till att utveckla det egna företaget. Genom projektet vill man lyfta fram nya företagsmöjligheter samt förbättra ungas möjlighet att starta upp företag. Projektet vill stöda unga att vara livskraftiga företagare på landsbygden, skapa nya arbetsplatser samt utveckla sig själv och bygga närverk. I verksamheten utnyttjar man stöd av sakkunniga samt sporrar unga till innovatiova idéer genom att aktivt delta i programmet som ordnas.

Projektet är till för alla!

Projektets tillfällen är till för alla, men en del av evenemangen har begränsat antal deltagare, så det lönar sig att anmäla sig i tid för att försäkra sin plats. Gemenskap är lika viktigt som temat under projektets olika evenemang.

Verksamheten byggs upp enligt era önskemål, så berätta för oss alla små, stora, speciella och galna idéer, så arbetar vi tillsammans fram ett program som passar projektet!

Kom modigt med själv eller med en kompis på projektets olika evenemang. Utlovas faktaspäckat program på ett avslappnat sätt tillsammans med ett trevligt gäng.

Var med och påverka innehållet i projektet

Du kan påverka innehållet i projektet genom att svara på enkäten här.

Följ Boosti Uusimaa-Nyland på facebook och boostiuusimaanyland på Instagram.

Gå med i projektets e-postlista här. Vi skickar info-brev om projektets olika evenemang.

Vi verkställer

Mer från SLC